BANESERVICE

Baneservice og -kontrol

Baneservice kommer rundt på alle Åskov Golfs faciliteter på forskellige tidspunkter og dage og kontrollerer spillerne og sørger for, at golf- og etikkereglerne efterleves.

Formålet med baneservice er at sikre, at vores medlemmer og gæster får den bedst mulige oplevelse i Åskov Golfklub.

Er det nu også nødvendigt?

Baneservice kører rundt og har derfor et større overblik end den enkelte "bold", så vedkommende kan sikre et bedre flow i spillet på banen.

Vedkommende kan også sikre, at vi ikke har "gratister" på banen, og at alle behandler vores bane pænt, så der altid vil være et veltrimmet anlæg til gavn og glæde for alle.

Egentlig er der ikke noget nyt i det. Det er bare de generelle golf- og etiketteregler.

Det er ikke meningen at "straffe" nogen, så som udgangspunkt vil Baneservice selvfølgelig blot opfordre til, at reglerne efterleves. Skulle det - mod forventning - ske, at en sådan opfordring ikke efterkommes, vil Baneservice overlade det til Åskov Golfklubs bestyrelse at følge op på dette.

En baneservicekontrol tager ca. 1 minut, hvis alting er i orden!

Kære golfere - sørg for, at Jeres ting er i orden, når I går på banen, og vær med til at gøre vores bane til et endnu bedre sted at være.

Hvad betyder det så?

Baneservice hjælper til med at sikre, at:

• vores regler efterleves - uanset om du har 0 eller 71 i hcp.

• gæster bærer synlige tags fra scorekortet (greenfee-tags), som bekræfter spilleret.

• skal på bagen, før man går på banen eller træningsområderne.

• flow og spilletempo er optimalt.

• man har en pitchfork med, og at den er klar til brug.

• man retter sine nedslagsmærker op - hver gang.

• man sætter sine spande på plads efter brug på driving range.

• man spiller ikke med rangebolde på hverken stor eller lille bane.

SPØRGSMÅL?

BANEUDVALGET KAN HJÆLPE