ALT OM

GOLFBANEN

FIRKLØVER

Sådan gør du som gæst med et firkløvermedlemskab

Hvad er Firkløver?

Firkløver er et samarbejde mellem otte klubber. Samarbejdet betyder, at fuldtidsmedlemmer kan få fri adgang til de otte klubbers 18-huls baner samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Følgende klubber deltager i Firkløver-aftalen om fritspil:

• Birkemose Golf Club

• Brande Golfklub

• Dejbjerg Golfklub

• Give Golfklub

• Herning Golf Klub

• Jelling Golfklub

• Kellers Park Golfklub

• Åskov Golfklub

Firkløver tilbydes kun til klubbens fuldtidsmedlemmer og skal købes i medlemmets hjemmeklub.

Prisen for et "firkløvermedlemskab" er kun

kr. 800,- pr. person årligt.

"Firkløvermedlemskabet" kan udelukkende  erhverves ved at kontakte klubsekretæren i din egen hjemmeklub.

Sådan registrerer og bekræfter du din tid

I Åskov Golfklub skal du bekræfte din tid i Golfbox. Det gør du på den store blå betalingsstander i greenfee-rummet.

Der kommer IKKE længere et mærke til baggen. Dit "firkløvermedlemskab" registreres nemlig elektronisk via GofBox.

På den måde kan vores baneservice & kontrol nemlig, via GolfBox se, at du har bekræftet tiden.

Vi ønsker dig rigtig god tur rundt på vores golfbane.

SPØRGSMÅL?

SÅ TAG ENDELIG FAT I OS