FIRKLØVER

Hvad er "Firkløver"?

Firkløver er et samarbejde mellem otte klubber. Samarbejdet betyder, at fuldtidsmedlemmer, for et årligt beløb på kr. 800,-, kan få fri adgang til de otte klubbers 18-huls baner samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Følgende klubber deltager i Firkløver-aftalen om fritspil:

• Birkemose Golfklub

• Brande Golfklub

• Dejbjerg Golfklub

• Give Golfklub

• Herning Golfklub

• Jelling Golfklub

• Kellers Park Golfklub

• Åskov Golfklub

Firkløver tilbydes kun til klubbens fuldtidsmedlemmer og skal købes i medlemmets hjemmeklub.

Et "firkløvermedlemskab" er person-relateret, og koster i 2021 kun kr. 800,-

Ønsker du at vide mere om "firkløver- medlemskabet", kontakter du vores Sekretariat på tel. 2887 9107 eller via mail: sekretariat@aaskov-golfklub.dk

Registrer og bekræft din tid i klubben

Husk altid at tjekke, hvordan du skal registrere og bekræfte din tid hos de enkelte klubber.

I Åskov Golfklub skal du bekræfte din tid i Golfbox. Det gør du på den store blå betalingsstander i greenfee-rummet.

Dit medlemskab af "Firkløver" registreres via golfbox. Du får altså ikke længere noget regulært medlemskort een gang årligt!

Vil du have et firkløvermedlemskab?

Et "firkløvermedlemskab" skal altid købes i den klub, hvor du er medlem.

Det er kun fuldtidsmedlemmer, der kan købe et firkløver kort.

Prisen er årlig kr. 800,- pr. person.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter klubbens sekretariat dig, så du kan få dit "Firkløvermedlemskab" og begynde at udforske og spille nogle nye og spændende baner.