FIRKLØVER

Hvad er "Firkløver"?

Firkløver er et samarbejde mellem otte klubber. Samarbejdet betyder, at fuldtidsmedlemmer, for et årligt beløb på kr. 800,-, kan få fri adgang til de otte klubbers 18-huls baner samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Følgende klubber deltager i Firkløver-aftalen om fritspil:

• Birkemose Golfklub

• Brande Golfklub

• Dejbjerg Golfklub

• Give Golfklub

• Herning Golfklub

• Jelling Golfklub

• Kellers Park Golfklub

• Åskov Golfklub

Firkløver tilbydes kun til klubbens fuldtidsmedlemmer og skal købes i medlemmets hjemmeklub.

Et "firkløverkort" er personrelateret, og koster i 2019 kun kr. 800,-

Ønsker du at vide mere om "firkløver- kortet", kontakter du Sekretariatet (Hanne) på tel. 2887 9107 eller via mail: sekretariat@aaskov-golfklub.dk

SPØRGSMÅL?

SÅ TAG ENDELIG FAT I OS

Registrer og bekræft din tid i klubben

Husk altid at tjekke, hvordan du skal registrere og bekræfte din tid hos de enkelte klubber.

I Åskov Golfklub skal du bekræfte din tid i Golfbox. Det gør du på den store blå betalingsstander i greenfee-rummet.

Der kommer et mærke til baggen ud sammen med dit scorekort. På den måde kan vores baneservice/kontrol nemlig se, at du har bekræftet tiden.

Vil du have et firkløverkort?

Et "firkløverkort" skal altid købes i den klub, hvor du er medlem.

Det er kun fuldtidsmedlemmer, der kan købe et firkløver kort.

Prisen er årlig kr. 800,- pr. person.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter sekretær Hanne Slot dig, så du kan få dit "Firkløverkort" og begynde at udforske nogle nye og spændende baner.