FIRKLØVER

Hvad er "Firkløver"?

Firkløver er et samarbejde mellem otte klubber. Samarbejdet betyder, at fuldtidsmedlemmer, for et årligt beløb på kr. 800,-, kan få fri adgang til de otte klubbers 18-huls baner samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Følgende klubber deltager i Firkløver-aftalen om fritspil:

• Birkemose Golfklub

• Brande Golfklub

• Dejbjerg Golfklub

• Give Golfklub

• Herning Golfklub

• Jelling Golfklub

• Kellers Park Golfklub

• Åskov Golfklub

Firkløver tilbydes kun til klubbens fuldtidsmedlemmer og skal købes i medlemmets hjemmeklub.

Et "firkløvermedlemskab" er person-relateret, og koster i 2021 kun kr. 800,-

Ønsker du at vide mere om "firkløver- medlemskabet", kontakter du vores Sekretariat på tel. 2887 9107 eller via mail: sekretariat@aaskov-golfklub.dk

firkløver_kontingentkampagne_4.PNG

Registrer og bekræft din tid i klubben

Husk altid at tjekke, hvordan du skal registrere og bekræfte din tid hos de enkelte klubber.

I Åskov Golfklub skal du bekræfte din tid i Golfbox. Det gør du på den store blå betalingsstander i greenfee-rummet.

Dit medlemskab af "Firkløver" registreres via golfbox. Du får altså ikke længere noget regulært medlemskort een gang årligt!

Vil du have et firkløvermedlemskab?

Et "firkløvermedlemskab" skal altid købes i den klub, hvor du er medlem.

Det er kun fuldtidsmedlemmer, der kan købe et firkløver kort.

Prisen er årlig kr. 800,- pr. person.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter klubbens sekretariat dig, så du kan få dit "Firkløvermedlemskab" og begynde at udforske og spille nogle nye og spændende baner.

Tusind tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt, så du kan komme igang med at udnytte dit firkløverkort