JUNIOR

Juniorspiller i

Åskov Golfklub

Åskov Golfklubs formål er at drive en golfklub for sine medlemmer og gennem sit virke styrke interessen for, og kendskabet til, golfsporten.

Det skal være sjovt at lære og spille golf.

Det er grundholdningen for juniorspillere i Åskov Golfklub. Derfor består vores træning for juniorer også af mange forskellige spændende aktiviteter og udfordringer - både på banen og socialt.

Pris:

Et juniormedlemskab i Åskov Golfklub koster kun kr. 700,- om året. (heraf er kr. 250,- en årlig registeringsafgift til dækning af DGU-medlemskab m.m.)

Claus Steffensen

Juniorudvalgsformand

Hvilke forudsætninger kræves der?

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne spille golf. Golf er nemlig en rigtig familiesport, som bl.a. gennem det geniale handicapsystem giver muligheden for at alle, uanset alder, køn, evner og erfaringer, kan få en lang række gode og positive oplevelser sammen, såvel sportslige som sociale.

Som junior kan du gratis og uforpligtende være med til juniortræning en mandag eller torsdag aften. Kontakt klubbens træner Andreas Thune på 60 15 00 60 eller juniorformand Claus Steffensen på juniorafd@aaskov-golfklub.dk, hvis du gerne vil prøve at være med.

Træningstider:

Mandage: Juniorer op til og med 6. klasse.

Tirsdage: Juniorer fra og med 7. klasse.

Fælles for begge dage hedder det fra kl. 17.00 til 18.00...

Sådan kommer du igang

Du har en række forskellige muligheder, hvis du vil melde dig ind i Åskov Golfklub.

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig og melder dig ind i klubben.

Ellers kan du altid henvende dig til klubbens Protræner Andreas Thune på  60 15 00 60 eller juniorudvalg ved at sende en e-mail til juniorformand Claus Steffensen på juniorafd@aaskov-golfklub.dk eller på telefon 51 72 76 80.

Du kan selvfølgelig også bare køre en tur ud til golfbanen (Sandetvej 19, 7280 Sdr. Felding).

Hver mandag og torsdag fra 1. april til 26. september 2019 vil juniorudvalget være at træffe i klubben i forbindelse med juniortræning. Her kan du frit og uforpligtende komme og prøve, om golf ikke også er noget for dig!

Vi glæder os til at tage i mod dig.

Hvad med udstyr og påklædning?

Klubben har udstyr til juniorer, som du frit kan låne under træningsaftnerne, eller hvis du tager ud i klubben uden for træningstiderne. Klubbens udstyr må ikke tages med hjem.

Vi har ingen specielle krav til påklædning. En god idé er sportssko samt praktisk påklædning, da vi opholder os udenfor, også selvom det regner.

Hvad med turneringer?

Som juniorspiller med banetilladelse har du rigtig mange muligheder for at møde juniorspillere fra andre klubber og prøve at spille på baner i andre golfklubber, også selvom du lige har fået din banetilladelse. Du kan deltage i kredsturneringer, hvor du dels spiller på hjemmebanen i Åskov, men også spiller på baner i Brande, Herning, Ikast, Holstebro, Dejbjerg, Himmelbjerget, Holmsland Klit og Silkeborg.

Juniorudvalget vil være til stede for at hjælpe dig, når du kommer til disse turneringer.