MEDLEMMER

Medlem i

Åskov Golfklub?

Er du allerede medlem af Åskov Golfklub, eller overvejer du at blive det? Uanset så har vi samlet en masse både brugbar og vigtig information til dig på denne side.

Find bl.a. vores priser og læs mere om de forskellige medlemstyper.

Vi lover dig, at et medlemsskab i Åskov Golfklub vil give dig mange unikke oplevelser.

OBS - OBS - OBS - OBS

Der er trådt nye golfregler i kraft pr. 1/1 2019.

Klubben har afholdt 3 regelaftener, hvor de nye regler blev forklaret.

For dem som ikke kunne deltage, har vi i stedet produceret en PDF som kan downloades ved at trykke her

SPØRGSMÅL?

SÅ TAG ENDELIG FAT I OS

ALT OM

ÅSKOV GOLFKLUB

Hvorfor Åskov Golfklub?

Åskov Golfklubs formål er at drive en golfklub for sine medlemmer og gennem sit virke styrke interessen for og kendskabet til golfsporten.

Du vil derfor opleve en arbejdende bestyrelse, der gør alt for at sikre de bedste rammer for medlemmer og gæster, og en træner, der er engageret og giver en god og grundig opstart med guide til regler og golfsporten.

Derudover vil du opleve en uformel og god omgangstone, og du vil aldrig opleve, at du ikke kan få hjælp.

Alt i alt er Åskov Golfklub mere end bare en golfklub - det er et rart sted at være med et godt fællesskab.