Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

NyhedsBrevet

18/09/2020

Ny midlertidig lokalregel

HUL 12 - Man SKAL benytte dropzonen, hvis bolden ligger i arealet under reparation. Det gælder også stien indenfor blå afmærkning. Vh Baneudvalget

Erhvervsklub-partner for Eliten

Åskov Elite afdeling byder hermed INTEGO HERNING OG KIBÆK velkommen som erhvervsklubpartner for Eliten. Der er indgået aftale om et sponsorat udelukkende til Elite arbejde. Vi takker herfor !

Erhvervsklub-partner for Eliten

Åskov Elite afdeling byder hermed SKARRILD BILSERVICE velkommen som erhvervsklubpartner for Eliten. Der er indgået aftale om et sponsorat udelukkende til Elite arbejde. Vi takker herfor !

Erhvervsklub-partner for Eliten

Åskov Elite afdeling byder hermed ÅSKOV KANOFART velkommen som erhvervsklubpartner for Eliten. Der er indgået aftale om et sponsorat udelukkende til Elite arbejde. Vi takker herfor !

Ny hovedpartner

Vi siger hermed velkommen til SKJERN SERIGRAFI som ny hovedpartner i Åskov Golfklub. Vi glæder os meget til samarbejdet !

Ny hovedpartner

Vi siger hermed velkommen til VESTJYLLAND FORSIKRING som ny hovedpartner i Åskov Golfklub. Vi glæder os meget til samarbejdet !

ÅBENT HUS

Går du og drømmer om at stifte bekendtskab med golfsporten, så kom til vores første Åbent hus arrangement MANDAG DEN 28. MARTS fra kl. 13-16.00. Vi vil tage rigtig godt imod dig til en snak, rundvisning og ikke mindst en forfriskning. ALLE interesserede er mere end velkomne !! Intet er denne dag bindende. Venlig hilsen Begynderudvalget

Greenkeeper / medhjælper søges !

GREENKEEPERASSISTENT / MEDHJÆLPER SØGES TIL ÅSKOV GOLFKLUB – SÆSON 2016 Vi søger en greenkeeper/medhjælper med gode kompetencer til pasning og pleje af vores golfbaneanlæg. Åskov Golfklub har et af landets tørreste og dermed året rundt flotteste golfanlæg med 18 huller, 6 hullers par 3 bane, driving range, indspilsområde og putting green. Dine opgaver kommer bla. til at bestå af: Klipning af græs på banen Banepleje i almindelighed Vedligehold af materiel Vi forventer, at du: Er i besiddelse af gyldigt førerbevis Er god til at arbejde selvstændig, effektiv og med overblik Er fortrolig med maskiner og det udstyr, der hører til pasning af en golfbane Er fleksibel og stabil i forhold til arbejds

Fornyelse af kontrakt

Vi har idag fornyet vores tre års Turneringspartnerskab med Den Jyske Sparekasse. Åskov Golfklub takker Den Jyske Sparekasse for den nye kontrakt og fortsatte samarbejde. Den 17. april 2016 er Den Jyske Sparekasse vært ved vores forårsturnering, hvor der igen er rigtig flotte præmier.

Ny partner

Vi siger hermed velkommen til Hotel Skjern, Restaurant Stuen th. som ny Plus-partner i Åskov Golfklub. Vi glæder os meget til samarbejdet !

DUSØR GIVES !!

Fra 1.marts til 30.juni 2016 Kan du som medlem af Åskov golfklub finde en sponsor/partner på minimum kr. 2.500,- så forærer klubben dig et gavekort til Pro shoppen i Åskov Golfklub på kr.1.000,- For nærmere information og aftale om kontraktforløb skal du henvende dig hos Sponsorformand Gert Lindved Sørensen - partner@aaskov-golfklub.dk (KUN seriøse henvendelser)