Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

NyhedsBrevet

18/09/2020

Ny Hovedpartner

Vi kan hermed præsentere vores nye HOVEDPARTNER - Tømrerfirmaet H.Juul Mikkelsen A/S, Skjern - vi byder VELKOMMEN og glæder os rigtig meget til samarbejdet !

NY hovedpartner

Endnu en ny Hovedpartner i Åskov som vi kan være stolte af. Den 1.januar 2017 byder vi VELKOMMEN til VALTHER VESTERGAARD - vi glæder os rigtig meget til samarbejdet !

NY hovedpartner

Igen kan vi med stolthed præsentere en ny Hovedpartner i Åskov Golfklub. Vi siger VELKOMMEN til BRANDE BRILLECENTER v/Hanne Hald. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde !

Perfekt ande-vejr !

Enhver ande-jæger ville juble i det vejr 52 golfspillere i går blev præsenteret for i Åskov. Vores deltagere er bestemt ikke pivede og da alle skulle have en form for hat på, pga. regnen foreslog turneringslederen, at kalde det for en JA-HAT !! Stemningen var høj og endnu bedre da alle kom ind og havde gennemført trods 4 timer i regnvejr - det blev en helt igennem fantastisk dag med glade og positive tilkendegivelser for hele arrangementet. Efter turneringen blev der serveret Andesteg med tilbehør og risalamande med mandelgave. Imellem hovedret og dessert blev der afholdt Amerikansk lotteri. Dagli' Brugsen Sdr.Felding var dagens sponsor med flotte præmier til de 3 bedste i 3 rækker. Udover d