Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

NyhedsBrevet

18/09/2020

Bevilling fra Medarbejderfonden for VKR Gruppen til Åskov Golfklub

Vi har i dag med stor glæde modtaget bevilling, fra Medarbejderfonden for VKR Gruppen - Gåsdal Bygningsindustri A/S Skjern, til renovering af lokaler til undervisning og overnattende unge mennesker. Bevillingen lyder på kr.15.000,- og gør glæde og stor gavn i vores golfklub. TAK til Medarbejderfonden for VKR Gruppen - Gåsdal Bygningsindustri A/S, Skjern for jeres støtte !

Hole in one

Et stort TILLYKKE til Johnny Würtz Steffensen med Hole in one. Johnny lavede Hole in one på hul 14 i Åskov Golfklub tirsdag den 26.september til Tirsdagsturneringen.

Kontrakt fornyelse

Vi er meget stolte af, at kunne fortælle, at SPORT DIRECT Skjern har forlænget sit Hovedpartnerskab med Åskov Golfklub i yderligere 3 år. TAK for rigtig godt samarbejde til SPORT DIRECT Skjern - vi glæder os til 3 år mere !

Ny partnerskab

Det er med stor glæde, at vi kan sige VELKOMMEN til GuideLine som Pluspartner i Åskov Golfklub. Vi glæder os til samarbejdet !

Fondsbevilling fra Nordea Fonden

Søndag den 24. september da alle sponsorer var inviteret til årets sponsorturnering i Åskov Golfklub overraskede Bent Brodersen - bankrådsmedlem Jylland Vest - forsamlingen med at overrække formand Kristian Jakobsen en flot gavecheck på kr. 25.000,- fra Nordea Fonden til videre renovering af Gården. Det er ikke første gang at Nordea Fonden hjælper med renoveringen – sidste år var vi så heldige at modtage kr. 10.000,- Vi takker Nordea Fonden for den flotte gestus !

Sponsorturnering

Sponsorturneringen 2017 blev afviklet i det skønneste sensommer vejr søndag den 24. september i Åskov Golfklub. Ikke mindre end 57 repræsentanter fra vores sponsorer deltog på dagen og var opdelt i to lige store rækker, med præmier til de 4 bedste og den 2. sidste i hver række. Der var præmier til nærmest flaget på alle par-3 hullerne. Dagen startede med morgenmad og efterfølgende buffet i klubhuset. Vi fra Åskov GK håber, at alle havde en dejlig dag - det havde vi - TAK til alle deltagere og vores sponsorer for jeres uvurderlige hjælp ! Nærmest flaget: Hul 1 - Andreas Thune 0,66 mtr (Thune Golf) Hul 9 - Kirstine Plauborg 2,85 mtr (Knud R. Plauborg) Hul 11 - Villy Jensen 3,94 mtr (VJ Fragt

Ny partnerskab

Det er med stor glæde, at vi kan sige VELKOMMEN til Kims køreskole i Sdr.Omme som Erhversklubpartner i Åskov Golfklub. Vi glæder os til samarbejdet !

Klubmesterskab 2017

Weekendens klubmesterskab blev trods afbrydelser for lyn og torden og en masse nedbør afviklet i Åskov Golfklub. Endnu engang bevis for at vores bane altid er spilbar ! 62 glade spillere dystede lørdag og søndag om titlen i 6 rækker. Hermed et KÆMPE TILLYKKE til vinderne! Veteran damer : Anne Marie Kristensen - efter 2 runder - 201 slag Veteran herrer : Preben Strand - efter 2 runder - 172 slag Senior damer : Bodil Jensen - efter 2 runder - 182 slag Senior herrer : Birger Askjær Madsen - efter 2 runder - 145 slag Damer : Charlotte Balle Strand - efter 3 runder - 213 slag Herrer : Daniel Nyegaard - efter 3 runder - 209 slag

Ny aftale med Andreas

Det er med stor glæde at kunne meddele, at Åskov Golfklub har lavet en ny 3 årig aftale med vores Pro træner Andreas Thune. Andreas har i de forgangne 3 år, ydet en fantastisk indsats for Åskov Golfklub og for vores medlemmer, hvilket vi er meget taknemlige for ! Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Andreas, og sammen udvikle Åskov Golfklub, samt vores medlemmer. MVH Bestyrelsen

Årets udvalgsturnering

Søndag den 10. september løb årets udvalgsturnering af stablen. Ud af 64 frivillige dystede 37 medlemmer om flotte sponserede præmier. Trods det lunefulde vejr med sol, regn, blæst og til tider total vindstille vejr var humøret højt. Efter runden ventede køkkenet med landgangsbrød og kolde fadøl. Velfortjent for veludført frivilligt arbejde hen over sæsonen. TAK til ALLE frivillige for en god sæson og TAK til: CAFAX Quick Pot Dagli Brugsen Sdr.Felding Spjald Brolæggeren APS Stark Skjern Vinen til nærmest flaget sponserede Åskov GK Der var præmier til alle og endda ekstra klappepræmier.

OMME LIFT - efterårsturnering 2017

Søndag den 3.september var OMME LIFT turneringssponsor i Åskov Golfklub til vores efterårsturnering. Igen iår var OMME LIFT vært med nogle helt fantastiske præmier - bla. var 1.præmien i begge rækker et gavekort til Dansk Kroferie på kr. 1500,- Der blev spillet stableford i A og B rækken og der var præmier til de 6 bedste i hver række. Der blev dystet i Irish Rumble, hvor der var præmier til de 3 bedste hold. Derudover var der præmier til nærmest flaget på hul 9, 14 og 18. Turneringen blev afviklet i det smukkeste vejr - total vindstille og høj sol. 54 deltagere - en rigtig dejlig dag. TAK til OMME LIFT ! A-rækken: 1.plads - Johnni Sjørslev Galsgaard 40 point 2.plads - Svend Nielsen 37 point