Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

NyhedsBrevet

18/09/2020

FORNEMT BESØG FRA PINNA FIDELIS

Onsdag den 13.december havde Åskov Golfklub besøg af Nati fra Vingården Pinna Fidelis fra Ribera Del Duero. 30 gæster deltog i smagningen af 1 fantastisk hvidvin og 6 udsøgte rødvine. Dertil blev der serveret rigtig gode bøffer fra grillen. Dette enestående arrangement var arrangeret i samarbejde med vores sponsor Wine N'Fun i Brande - Søren Rasmussen. TAK til Søren og Nati for en helt fantastisk aften !! (Det gør vi gerne igen)

Kontrakt forlængelse

TAK til Borris El A/S som har valgt at forlænge sit hovedpartnerskab i Åskov Golfklub til også at gælde i 2018. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Kontrakt forlængelse

TAK til Stark Skjern som har valgt at forlænge sit pluspartnerskab i Åskov Golfklub til også at gælde i 2018. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Stemningsbilleder

Fantastiske stemningsbilleder fra mandag den 11.dec Fotografen er Benny Kiel

Interview med chefgreenkeeper Bent Kristensen (til sidst i artiklen)

Man ved, det er et dårligt tegn, når den hyppigst forekommende birdie på banen er en måge. Billedet her er fra Made in Denmark 2016, men kunne også være en illustration af det danske golfefterår i 2017. Foto: Henrik Schou Historisk vådt efterår medfører mange banelukninger 29/11 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen I 1990 var Poul Schlüter statsminister. Freddie Mercury levede endnu. Nick Faldo vandt to majors. Og det regnede afsindig meget om efteråret. Faktisk skal vi helt tilbage til netop 1990 for at finde et efterår, hvor det har regnet lige så meget som i år. Det kan man forvisse sig om hos DMI, men man kan også bare spørge de danske golfklubber. - Det er helt ekstremt, det her. Omvendt kan