Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

NyhedsBrevet

18/09/2020

Efterårstur til Nuevo Portil i Spanien

Kære medlemmer Nu er turen til Spanien til efteråret på plads. Turen går igen i år til Nuevo Portil i Spanien. Det er vanen tro en rigtig hyggelig matchtur med gode præmier. Turen er fra d. 2. - 9. Oktober. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til. Hvis du har lyst til at vide mere om turen, så SE LINKET eller ring til mig. Ved tilmelding skal jeg bruge dit FULDE pas navn, mailadresse, telefonnummer, adresse og ønsket om enkelt eller dobbeltværelse. Med venlig hilsen Andreas Thune PGA Professional Tlf: +45 60 15 00 60 E-mail: Thunegolf@gmail.com

Opgradering til erhvervsklubpartner

TAK til restaurant Klods Hans som har valgt at opgradere sit partnerskab fra Pluspartner til Erhvervsklubpartner i Åskov Golfklub. Vi glæder os meget til samarbejdet !

Ny Hovedpartnerskab

Det er med stor glæde, at vi kan sige VELKOMMEN til DFD-De Forenede Dampvaskerier A/S som Hovedpartner i Åskov Golfklub. Vi glæder os til samarbejdet !

Kontrakt forlængelse

TAK til I/S Vestergaard som har valgt at forlænge sit Hovedpartnerskab i Åskov Golfklub med yderligere 3 år. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Hole in one

TILLYKKE til Erik Johansen der lavede Hole in one torsdag den 11.januar 2018 til ugens seniorturnering i Åskov Golfklub. Erik lavede det flotte slag på hul 9.

Kom og spil Partners eller udvidet Ludo

Nu er det vinter og aftenerne er mørke, vi har derfor tænkt på og vil foreslå, at vi prøver med lidt indendørs hygge i vores dejlige klubhus. Vi vil gerne lave en spille aften evt. hver anden tirsdag fra januar Start tirsdag d. 09.01.18 kl.19.00 Der er ingen tilmelding bare mød op. Tag selv gerne brød med, så køber vi kaffe og eller en øl i klubben. Spil kan være Partners som er et spil for 4, der kan spilles kort, der kan spilles Yatzy, og andre spil Aftenerne er for alle golfspillere samt partnere. Har man ikke prøvet det, så vil vi gerne hjælpe med at lære fra os, det er næsten lige så nemt som at lære at spille golf. Med venlig hilsen Knud og Kirstine Kristian og Tove