bold_REKRUTTERING.png

REKRUTTERING.png
KONTAKTBOX.PNG

Hvad laver Rekrutteringsudvalget?

I bestræbelserne på at få øget kendskabet til golfen og samtidigt øge medlemstallet i Åskov Golfklub, har vi nedsat et udvalg til disse opgaver. Udvalget står i spidsen for kampagner, messedeltagelser, åbent hus arrangementer og i det hele taget, at være topambassadører for klubben i jagten på nye medlemmer.

Men... det betyder ikke at udvalget klarer det hele selv!

Vi har også brug for DIN hjælp, hvis vores mission skal lykkes. Så har DU nogle gode ideer eller arrangementer vi bør deltage i, er der 18 ører på 9 personer i udvalget, som er mere end parate til at lytte til dine ideer og tips.

Kan hvert klubmedlem skaffe et nyt?

Med et medlemstal på små 500 medlemmer vil det gøre underværker, såfremt blot hver 2. medlem kunne skaffe et nyt! Så kender du nogle som DU mener bør have et gavekort/startpakke er du velkommen til at henvende dig til en af udvalgsmedlemmerne...

m65 flyer.PNG
forsiden_af_ny_3_fløjet_folder.PNG