SENIOR

Seniorspiller i

Åskov Golfklub

Er du senior, og har du aldrig prøvet at spille golf før? Så anbefaler vi dig, at du starter ud med et prøvemedlemskab, hvilket du kan læse mere om her.

Når du har gennemført dit prøvemedlemskab, har du muligheden for at deltage i den ugentlige seniorturnering som er særligt målrettet mod medlemmer over 50 år. læs meget mere om turneringen til højre...

Seniorturnering

Hver torsdag arrangeres turneringer for seniorer. Turneringerne er åbne for alle medlemmer af Åskov Golfklub, der er fyldt 50 år.

Ansvarlige for afviklingen af torsdagsturneringerne er:

Ingeborg Kjærside

E-mail: kjaerside@familie.tele.dk

Regler for seniorturneringer:

• Turneringer starter normalt kl. 09.30.
    (I vinterperioden kl. 10.00)

• Normalt ingen forhåndstilmelding, se dog kalender

• Scorekort afleveres 15 min. før start

• Der betales turneringsfee: kr. 30,-

• Ved ture til andre klubber/besøg fra andre klubber: Tilmelding på opslag i klubhus.

Rækker

Der spilles normalt i to eller tre lige store handicaprækker:

Hvis der er under fire deltagere i en række, sker der normalt sammenlægning af rækker.

Præmier

Der uddeles normalt præmier til en værdi af 2/3 af indskuddet.
Ved lige antal point/slag ved hold-konkurrencer er laveste gennemsnitlige HCP afgørende for placering.