Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

PINK CUP

Mandag den 9. maj blev der afholdt Pink Cup i Åskov Golfklub. 42 damer mødte op for at spille og støtte en god sag. I strålende solskin blev turneringen afviklet, med længste drive, nærmest flaget på 3 huller og spil mod Andreas på hul 14. Tak til Andreas for at bruge en aften og dermed at samle ind til Pink Cup. Tak til Hanne Hald/Brande brillecenter for at donere flotte smykker til auktionen. Udover auktionen på smykker blev der hold auktion over 7 mænds arbejdskraft - også tak til dem !!

A-rækken:

1.plads - Lissy Meistrup 34 point

2.plads - Ninna Frederiksen 33 point

3.plads - Diana Thornvig Jensen 32 point

4.plads - Jette Bendtsen 30 point

B-rækken:

1.plads - Kirstine Plauborg 35 point

2.plads - Gerda Knudsen 32 point

3.plads - Lene Madsen 31 point

4.plads - Rigmor Nielsen 30 point