VELLYKKET sensommer turnering !!

Helstegt pattegris, flotte præmier og live musik var rammerne for en vellykket sensommer turnering i Åskov Golfklub som THUNE GOLF var vært for lørdag den 10.september.

74 spillere - i det smukkeste solskinsvejr - var klar kl.13 til at spille 2 mands Texas Scramble. Mange gav udtryk for, at det var sjovt at spille golf på en anden måde end den sædvanlige. Der blev lavet rigtig flotte scores i begge rækker.

På hul 14 var SKECHERS klar med en konkurrence og en lille skarp til ganen. Ramte man Greenen var man med i lodtrækningen om et par valgfrie Skechers sko.

I klubhuset ventede en velduftende og langtidsstegt pattegris med det lækreste tilbehør!! Efter præmie overrækkelsen spillede et fantastisk band op i det fri - alle trak ud i det smukkeste sensommer aften-vejr og nød hinandens selskab. HELT IGENNEM ET SUPER GODT ARRANGEMENT !!!

A-Rækken:

1.plads - Funch/Funch 55 point

2.plads - Bækgaard/Nielsen 52 point

3.plads - Pedersen/Svendsen 51 point

4.plads - Strand/Strand 49 point

5.plads - Weedfald/Andersen 47 point

6.plads - Moesgaard/Tannebæk 47 point

7.plads - Lidegaard/Rohde 47 point

B-Rækken:

1.plads - Jakobsen/Muldbjerg 60 point

2.plads - Lund/Lund 50 point

3.plads - Abrahamsen/Abrahamsen 50 point

4.plads - Gudiksen/Madsen 50 point

5.plads - Mikkelsen/Thalund 49 point

6.plads - Steffensen/Würtz 49 point

7.plads - Hansen/Pedersen 47 point

Gert Lindved Sørensen blev den heldige vinder af et par valgfrie SKECHERS sko

Andreas takkede køkken personalet - Brita, Stinne, Birgit og Hanne - med hver en smuk buket blomster.