Udvalgt til dig
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emne

OPFORDRING - citat fra medlem:


Redaktionen har fået lov at bringe nedenstående af Michael Nielsen som skriver følgende på Åskov GK's Facebook side:

Et stort tillykke til samtlige vindere. Flot gået! Og tak for et glimrende arrangement i forbindelse med afholdelsen af vores klubmesterskab. Maden var god og blev serveret af 2 skønne fyre med humor i højsæde. En god weekend sluttede alt for hurtigt...

Når det så er sagt, føler jeg så også trang til et lille surt opstød!

Når man deltager, har vi vel alle et lillebitte håb om at vinde. Ikke for ussel mammons skyld, men i mindst lige så høj grad for at blive hædret af klubbens andre medlemmer.

Det var derfor sørgeligt, igen-igen, at konstatere at langt størstedelen var taget hjem, da vinderne skulle hædres. Personligt forstår jeg ikke at man gerne bruger en hel weekend på Golfen, men når man ikke lige er blandt vinderne, handler det, desværre, om at komme hjem i en fart (en halv time tidligere) end hvis man var blevet og havde hædret de dygtige vindere ?

I mine øjne har vi en skøn lille golfklub med rigtig gode rammer og hvor det sociale bestemt tæller med på plussiden.

Kære medlemmer, vi er altså ved at miste den del af klubben, hvis vi alle skynder os hjem, når vi ikke lige er blandt præmietagerne....

Tænk på, at næste gang er det måske DIG som skal hædres - men alle er taget hjem så INGEN hædrer dig for din præstation....!

Tak til klubben for et veloverstået klubmesterskab, Og igen STORT TILLYKKE TIL ALLE VINDERE !

Tags: