Sportslig succes i Åskov Golfklub

Åskov Golfklub har i denne sæson markeret sig flot i diverse turneringer på kryds og tværs af landet.

På det individuelle plan har det været en fornøjelsen at følge Dennis Thomsen, som nåede sæsonens højdepunkt, da han fik en flot andenplads i Dansk Golf Unions Årgangsmesterskaber for 12 årige drenge, som blev afholdt i Sønderjyllands Golfklub - Blot 2 slag fra 1. pladsen. Dennis har desuden markeret sig flot hele sæsonen og fører i øjeblikket Junior Distrikts Touren suverænt efter 3 turneringer. Dennis har desuden tilspillet sig en plads på klubbens elitehold i Kvalifikationsrækken, hvor han er ubesejret iblandt de voksne efter 2 hjemmekampe.

Fie Skovdal Pedersen fik bronze i det netop afsluttede årgangsmesterskab i Sønderjyllands Golfklub. Fie er også ubesejret på damernes elitehold i Kvalifikationsrækken. På Junior Distrikts Touren er Fie placeret som nummer 3 iblandt alle pigespillere, og sæsonens højdepunkt må siges at være den suveræne sejr, som Fie fik efter en imponerende runde i hele 10 slag bedre end handicap!

Cecilie Ludvigsen har ligeledes repræsenteret Åskov Golfklub på fornem vis i løbet af sæsonen. Cecilie har både spillet med til de danske mesterskaber i slagspil og hulspil mod landets bedste spillere. I slagspil turneringen var Cecilie blot 2 slag fra at komme med til finalespillet på Esbjerg Golfklub. Cecilie har vist flot spil hele året både på damernes elitehold, men også individuelt både i Danmark og Sverige.

Åskov Golfklub også repræsenteret i holdturneringerne i Danmarksturneringen og i Regions Golfen.

B-holdet og Veteran holdet har netop kvalificeret sig til landsdelsfinalerne, mens eliteholdene i Danmarksturneringen har vundet deres respektive puljer i Kvalifikationsrækken for herrer og damerne - Derved er holdene kvalificeret til oprykningsspillet på henholdsvis banerne i Kalø og Fredericia første weekend i september. Det lykkedes endvidere begge hold at gå ubesejret igennem puljespillet, hvoraf dameholdet formåede end ikke at afgive et eneste point - Det må være en rekord!

Klubbens 3. divisionshold for herrer fik en 3. plads i en svær pulje bestående af Herning, Silkeborg Ry samt Trehøje Golfklub, hvoraf sidstnævnte endte med at rykke ned i 4. division.

Alt i alt en flot sæson for Åskov Golfklub med masser af sportslig succes - og sæsonen er ikke ovre endnu, så der krydses fingre for endnu flere flotte resultater for Åskov Golfklub, som måske ikke fylder så meget i antal medlemmer på landsplan, men som har nogle rigtig dygtige golfspillere i alle aldre.