Sponsorturnering

Sponsorturneringen 2017 blev afviklet i det skønneste sensommer vejr søndag den 24. september i Åskov Golfklub.

Ikke mindre end 57 repræsentanter fra vores sponsorer deltog på dagen og var opdelt i to lige store rækker, med præmier til de 4 bedste og den 2. sidste i hver række. Der var præmier til nærmest flaget på alle par-3 hullerne.

Dagen startede med morgenmad og efterfølgende buffet i klubhuset. Vi fra Åskov GK håber, at alle havde en dejlig dag - det havde vi - TAK til alle deltagere og vores sponsorer for jeres uvurderlige hjælp !

Nærmest flaget:

Hul 1 - Andreas Thune 0,66 mtr (Thune Golf)

Hul 9 - Kirstine Plauborg 2,85 mtr (Knud R. Plauborg)

Hul 11 - Villy Jensen 3,94 mtr (VJ Fragt)

Hul 14 - Holger Ø. Hansen 2,80 (KVIK A/S)

Hul 18 - Bent Brodde 1,38 mtr. (C.C. Contractor)

A-rækken:

1. Victor Knak Ostersen - 37 point (Acacia Skjern)

2. Morten Hauge Dalby - 37 point (Shell Kibæk) - præmien går videre-Morten var taget hjem..

2. Keld Jensen - 33 point (Benno Gosvig)

3. Bent Brodde - 33 point (C.C. Contractor)

4. Karsten Knak - 32 point (Acacia Skjern)

B-rækken:

1. Søren Green - 39 point (Greens Lodge)

2. Inger Marie Nielsen - 34 point (Ilderhede kloak)

3. Knud Erik Kristensen - 34 point (Borris El)

4. Jonna Jessen - 34 point (Vognmand Peder Jessen)

Mona M. Nielsen (Kims Køreskole) og Carsten Mikkelsen (Mega overfladeteknik) får æren af de to sidste flasker vin på præmiebordet.