VIS HENSYN - DANIEL NYEGAARD SPILLER TIL FORDEL FOR PROPA

Kære medlemmer

Vi har modtaget denne informationsskrivelse fra Daniel Nyegaard angående hans golfspil til fordel for Propa - torsdag den 21. juni 2018. Tag godt imod ham på banen denne dag, og HUSK at lukke ham igennem, når I møder ham på banen.

Venlig hilsen Kristian Hansen - formand

Kære medlemmer af Åskov Golfklub,

Den 21. juni vil jeg gerne bede om jeres forståelse i forbindelse med et initiativ mod prostatakræft.

I 2017 blev min far ramt af prostatakræft - Heldigvis kom han til læge tidligt i processen, og efter en operation i marts 2018, så er han i dag helbredt og tilbage på arbejdsmarkedet - Men ikke alle er så heldige.

Ovenpå den oplevelse som pårørende, så har jeg besluttet mig for at indsamle nogle penge til Propa - Prostatakræftforeningen i Danmark, og sætte fokus på at komme til læge i tide.

Jeg vil forsøge at spille 12 golfrunder på årets længste dag - 12 golfrunder, da 12 danske mænd bliver ramt af prostatakræft hver eneste dag - Hvis jeg kan spille 12 golfrunde på en dag, så kan de danske mænd også gå til lægen, når de begynder at mærke symptomer og forandringer i kroppen!

Det bliver en lang og sej kamp mod vejret, tiden og forhåbentlig finder jeg energien til at gennemføre runderne, som starter ved solopgang, og slutter ved solnedgang.

Jeg har dog brug for jeres hjælp - Jeg kan ikke nå at spille 12 golfrunder, hvis jeg skal spille i et normalt tempo på vores golfbane. Derfor vil jeg bede om forståelse for at lukke mig igennem på banen - lige så snart at I ser mig, min følge golfbil eller alle de mennesker, som forventes at gå en del af turen sammen med mig på vores dejlige bane. Jeg forventer at spille vores bane på mellem 6 og 7 kvarter pr. golfrunde.

Hvis I skulle have lyst til at støtte mig på runderne, så vil det gøre mig rigtig glad, hvis I gik et par huller sammen med mig - og så selvom tempoet er højt - forhåbentlig er humøret lige så højt!

Vores klub har et par sponsorer, som tilmed har lavet en konkurrence, som alle kan deltage i undervejs på mine golfrunder. Tak til Brodersen & Kobborg, Brande Brillecenter, Brande Smykkecenter, Thunegolf samt Min købmand i Kølkær for at bakke op om initiativet.

Hvis I har lyst til at følge med i mit initiativ, så kan I følge det hele via Facebooksiden - Golfmarathon mod Prostatakræft!

Jeg vil gerne takke alle dem, som har valgt at smide et par kroner pr. golfhul, som jeg spiller på dagen samt dem af jer, som vælger at komme forbi og støtte mig på dagen - Jeg får brug for det!

Hvis du gerne vil hjælpe mig eller bidrage til mit initiativ, så kan du træffe mig på tlf. 2216 9917 eller finde mig via de sociale medier.

Med Venlig Hilsen

Daniel Nyegaard