Åskov Golfklub er fortsat repræsenteret i årets regionsgolfturnering

I 2018 har Åskov Golfklub været repræsenteret med 4 hold i regionsgolfturneringen, nemlig med to veteranhold, hvor C-holdet ikke kom videre fra puljespillet. B-holdet derimod klarede sig videre fra puljespillet, men måtte strække våben i en meget tæt kamp imod Holstebro i semifinalen, hvor dette års deltagelse dermed sluttede.

Desuden har der været et B-hold og C-hold med i regionsgolfturneringen, og som i veteranrækken, kom C-holdet ikke videre fra puljespillet.

B-holdet lever fortsat i turneringen, og efter et meget tæt opgør imod Gyttegård, er holdet nu klar til ¼ finalen, hvor de skal møde Tange Sø.

En af spillernes arbejdsgiver – Sørens Tagdækning DK A/S – har været så venlig at yde støtte til holdet i slutspillet, hvilket der skal lyde en stor tak for.

Vi ønsker held og lykke til holdet i den/de videre kampe.