Klubmesterskaber i Åskov Golfklub - afvikles den 22. og 23. september 2018

DER AFVIKLES KLUBMESTERSKABER I SLAGSPIL I FØLGENDE 12 RÆKKER:

Junior Piger Junior Drenge (for spillere under 18 år – til og med det år spilleren fylder 18 år) Der spilles 36 huller fordelt med 18 lørdag og 18 søndag.

Damer Herrer (for spillere over 18 år og ældre) Der spilles 54 huller fordelt med 36 lørdag og 18 søndag.

Mid-age Damer Mid-age Herrer (for spillere der fylder 30 år i spilleåret og ældre) Der spilles 54 huller fordelt med 36 lørdag og 18 søndag.

Senior Damer Senior Herrer (for spillere der fylder 50 år i spilleåret og ældre) Der spilles 36 huller fordelt med 18 lørdag og 18 søndag.

Veteran Damer Veteran Herrer (for spillere der fylder 60 år i spilleåret og ældre) Der spilles 36 huller fordelt med 18 lørdag og 18 søndag.

Super Veteran Damer Super Veteran Herrer (for spillere der fylder 70 år i spilleåret og ældre) Der spilles 36 huller fordelt med 18 lørdag og 18 søndag.

----------------------------------------------------------------

Der betales ikke turneringsfee for deltagelse, og der forudsættes fuldgyldigt medlemskab med Åskov Golfklub som hjemmeklub.

Der er fri tilmelding i dame- og herrerækken, og det er muligt at tilmelde sig i en række der er aldersmæssigt yngre – eksempelvis kan en seniorspiller godt tilmeldes og spille i mid-age rækken, en veteranspiller i seniorrækken o.s.v. Såfremt der ikke er mindst 4 deltagere i den enkelte række bliver denne ikke afviklet. I stedet rykkes de for få spillere fra eksempelvis super veteran til veteran, veteran til senior, senior til Mid-age og Mid-age til damer/herrer.

Om lørdagen startes i handicaporden i de enkelte rækker og i denne rækkefølge: damer, herrer, mid-age damer, mid-age herrer, senior damer, senior herrer, veteran damer, veteran herrer, super veteran damer, super veteran herrer, junior piger og junior drenge. Om eftermiddagen spiller damer, herrer, mid-age damer og mid-age herrer i samme rækkefølge.

I alle rækker spilles 18 huller om søndagen, og sidst startende vil være de 4 bedstplacerede herrer. Næstsidst de 4 bedstplacerede damer, efter de 4 bedstplacerede Mid-age herrer, efter de 4 bedstplacerede Mid-age damer, efter de 4 bedstplacerede senior herrer, efter de 4 bedstplacerede senior damer, efter de 4 bedstplacerede veteran herrer, efter de 4 bedstplacerede veteran damer, efter de 4 bedstplacerede super veteran herrer, efter de 4 bedstplacerede super veteran damer, efter de 4 bedstplacerede junior drenge og efter de 4 bedstplacerede junior piger. Alle øvrige spillere, udenfor top 4 i den enkelte række, spiller i tilsvarende rækkefølge, således junior piger starter først, efterfulgt af junior drenge, super veteran damer & herrer, veteran damer & herrer, senior damer & herrer, Mid-age damer & herrer, damer og herrer.

Alle bruttovindere modtager foruden en pokal en vingave efter finalerunden. Der vil også være en vingave til runner up i hver række. I hver række belønnes nettovinderen udenfor top to brutto med en vingave.

Præmievindere skal være til stede for at modtage præmien.