Personaleændringer

Åskov Golfklub og Holmsland Klit Golfklub indleder samarbejde omkring træning i de to klubber.

Fra 1. oktober 2018 bliver Åskov Golfklubs træner Andreas Thune hovedansvarlig for træningen i begge klubber.

I samme forbindelse udvides trænerkapaciteten i Åskov Golfklub, idet vi med virkning fra 1. oktober 2018 ansætter Michael Nielsen som deltids medhjælper til træningen m.m. Michael er på nuværende tidspunkt en del af bestyrelsen og eliteafdelingen i Åskov Golfklub. Med ansættelsen vil han selvsagt udtræde af bestyrelsen på den kommende generalforsamling i Åskov Golfklub i november.

Vor sekretær – Hanne Slot Petersen – har ønsket at få reduceret arbejdstiden, for at kunne passe bogholderi m.m. i ægtefællens virksomhed. Dette har vi imødekommet således Hanne fra 1. oktober 2018 holder en ugentlig fridag. Kontoret vil fra 1. oktober være lukket hver tirsdag.

Det er vor overbevisning, at det beskrevne samarbejde og styrkelse af kapaciteten, vil blive til gavn og glæde for medlemmerne i begge klubber, ligesom disse aftaler styrker Åskov Golfklubs økonomiske situation.

Endelig vil Golf Network Denmark fremover drive pro-shop i begge klubber, og den daglige drift af disse varetages af Andreas og Michael.

Venlig hilsen Kristian Hansen - formand