Golftræneren

"Ny" træner i Åskov Golfklub

Efter 2 år som assistenttræner i Åskov Golfklub er Michael Nielsen nu blevet forfremmet til Åskov Golfklubs Golftræner.

Michael varetager træning i klubben - både individuelt og hold af 3-6 personer.  Michael har også træneropgaven med klubbens juniorer.

Alle former for lektioner (individuelt og hold) skal bestilles via kontoret, som vil være åbent fra kl. 8.30 - 13.30 alle hverdage (mandag - fredag). Kontoret kan også kontaktes på tel. 28 87 91 07 eller mail: sekretariat@aaskov-golfklub.dk.

De individuelle lektioner (25 minutters varighed) vil være mod en betaling på kr. 150,- pr. lektion. Betaling foregår via kontoret.

BEMÆRK: De tilbudte holdlektioner vil være uden beregning  for alle klubbens medlemmer.

Michael Nielsen fortæller:

"Jeg hedder Michael Nielsen, og er 39 år gammel. Jeg har spillet golf i 23 år, og har haft fornøjelsen af, at være assistenttræner i Åskov Golfklub i de seneste 2 år.

I den periode har jeg tilegnet mig færdigheder som træner og har desuden gennemført grundtræner uddannelserne, således at jeg nu er klar til at undervise klubbens medlemmer på alle niveauer - ung som gammel!

Jeg ser frem til at møde jer på træningsbanen, og jeg tilbyder såvel individuelle lektioner som holdlektioner (3-6 deltagere på hvert hold) Desuden ser jeg frem til at fortsætte det gode og sjove samarbejde med klubbens juniorer...

Klubtræner

Michael Nielsen