THUNE GOLF

Din Protræner og shop

Andreas Thune startede i Åskov Golfklub i januar 2015. Her åbnede han i løbet af foråret en helt ny proshop i samarbejde med Golf Network Denmark.

Andreas varetager al træning i klubben og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Du kan også besøge hans hjemmeside og læse meget mere om hans mange tilbud i proshoppen og priser på undervisning.

BESØG

THUNE GOLFS HJEMMESIDE

Protræner
Andreas Thune

Andreas Thune fortæller:

"Mit mål er altid at holde min undervisning så simpel som muligt og formidle tekniske, mentale eller fysiske ændringer på et forståeligt niveau, så min elev altid får mest ud af min undervisning.

Min trænerkarriere startede i Stensballegaard Golf i 2009, hvor jeg er udlært under kyndig vejledning af Claus Valter.

Sammen opbyggede vi juniorkonceptet ”Seriøs golf for sjov”, som danner rammerne for, at børn leger golfteknikker ind i kroppen gennem golfrelevante lege, øvelser og teknisk bevidsthed. ”Seriøs golf for sjov” danner  stadig den dag i dag rammerne for min juniortræning. Jeg mener, at børns udvikling og potentiale dannes gennem et miljø, hvor læring bliver en kombination af sjov og seriøsitet.

Jeg har gjort livet som golftræner til min livsstil. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten i min undervisning og den personlige kontakt med elever og gæster i klubben. Jeg er opsøgende og nysgerrig i viden omkring udvikling af mig selv, min profession og mine elever. Jeg vægter min pædagogiske tilgang til min undervisning meget højt, og jeg har altid min elev i centrum uanset alder, køn eller niveau. Målet med min undervisning er altid at skabe trygge rammer, så mine elever uanset niveau udvikler deres fulde potentiale som golfspillere."