TURNERINGER

Her sker der altid noget

I Åskov Golfklub afholder vi i løbet af sæsonen en række forskellige turneringer, både Slagspil og Stableford, Greensome, Fourstable og Texas Scramble.

Vi håber at se mange af jer.

OVERBLIK

ALLE TURNERINGER 2020

RESULTATER

TURNERINGSRESULTATER

SPØRGSMÅL?

KONTAKT TURNERINGSUDVALGET

Turneringsbetingelser

Herunder følger en række generelle turneringsbetingelser, når Åskov Golfklub arrangerer turneringer.

Tilmelding: Tilmelding via GolfBox - seneste tilmelding normalt 4-5 hverdage inden turneringen.

Mænd +70: kan vælge at spille fra rød tee ved turneringer. Kontakt da kontoret for tilmelding.

Startliste: Endelig startliste kan ses på GolfBox - senest dagen før turneringen.

Aflysning: Turneringsledelsen kan

aflyse ved mindre end 25 tilmeldte.

Afbud: Gyldigt afbud skal tilgå turneringsledelsen senest dagen før kl. 12:00. Ved senere afbud opkræves turneringsfee - ved udeblivelse fra turnering uden afbud opkræves et gebyr på kr. 150,00.

Rækker: I individuelle turneringer opdeles rækkerne lige store rækker.

Betaling: Betaling for turneringsdeltagelse sker ved afhentning af scorekort senest 15 min. før start. Gæstespillere fra Firkløver aftalen betaler ingen greenfee ved åbne klubturneringer. Øvrige gæstespillere betaler kr. 150,00 i green-fee foruden turneringsfee. Flexmedlemmer betaler fuld green-fee kr. 250,00 - foruden turneringsfee.

Start: Alle klubturneringer afholdes med gunstart fordelt over hele banen, hvis ikke andet er anført. Alle deltagere samles til information på puttebanen ved klubhuset inden start.

Transport: Spillere må på ingen måde lade sig transportere under den fastsatte runde - medmindre spilleren har en legitim medicinsk eller anden begrundelse for det.

Turneringslederen afgør om begrundelsen er legitim.

Afslutning: Det forventes, at alle spillere er til stede ved præmieoverrækkelsen.

Præmievindere SKAL være til stede for at modtage præmie.

Spisning: Deltagere, der har bestilt mad, spiser i ventetiden indtil præmieoverrækkelse, medens dagens scorekort registreres.

Resultater: Du kan se alle resultater på GolfBox umidelbart efter turneringen og her på hjemmesiden.